Bunt Hoveniers: innovatief in tuinoplossingen

Bunt Hoveniers is een jong en enthousiast hoveniersbedrijf dat volop meedenkt met zijn klanten, maar er wel een eigen visie op na houdt. De innovatieve oplossingen waarmee op de juiste manier aandacht wordt gevraagd voor tuinelementen, worden door klanten zeer gewaardeerd. Met elk budget ziet Bunt Hoveniers mogelijkheden voor een creatieve en vernieuwende aanpak die aansluit bij de wensen van de klant.

Bunt Hoveniers is in 2007 opgericht door Richard Bunt. Het hoveniersbedrijf heeft sindsdien via mond-tot-mondreclame een mooie klantenkring weten op te bouwen in de regio Barneveld. Door continu te investeren in modern materieel en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, is Bunt Hoveniers in staat snel te schakelen op elke klantvraag.

Kwaliteit, snelheid en soepele communicatie

Met een team van vakkrachten wordt gewerkt in 3 vaste ploegen gespecialiseerd in kleine tuinen, grote tuinen en tuinonderhoud. Klanten hebben altijd te maken met dezelfde ploeg waarbij onafgebroken aan het project wordt gewerkt tot het helemaal af is. Zo blijft kwaliteit, snelheid en een soepele communicatie met de klant gewaarborgd.

 

offerte aanvragen
Webdesign : Het Artiek